All my friends have no problem joining the server but i can't

  • Every time I log into the server, I spawn in a black void before my inventory and the rest of the world would show up. Usually, it takes up 2-3 mins. However, I would disconnect from the server after that with an 'internal exception java.net.socketexception connection reset' message. I have tried following solutions on the Aternos support page but nothing worked. The weird thing is that it only started happening a few weeks after I made the server. Back then, I had no problems logging in. None of my friends experience the same thing either.


    Latest log: https://mclo.gs/J1eSvK1

    *one person kept disconnecting due to bad wifi

  • If you don't use mods and are facing the error for more than a few days please follow this article to help us and your ISP identify the problem: https://support.aternos.org/hc/en-us/articles/360027235671

    Please read the article carefully and don't skip any steps, questions or suggestions.

    Following this article will not instantly fix your problem. It only helps to find the root cause which can then be fixed by the network provider.


    Every time I log into the server, I spawn in a black void before my inventory and the rest of the world would show up. Usually, it takes up 2-3 mins. However, I would disconnect from the server after that with an 'internal exception java.net.socketexception connection reset' message. I have tried following solutions on the Aternos support page but nothing worked. The weird thing is that it only started happening a few weeks after I made the server. Back then, I had no problems logging in. None of my friends experience the same thing either.


    Latest log: https://mclo.gs/J1eSvK1

    *one person kept disconnecting due to bad wifi